TumlingeSalmesang

Vi arbejder pt. på højtryk på at få ansat en ny kirke- og kulturmedarbejder i sognet, og derfor holder TumlingeSalmesang pause. Vi håber at være tilbage med Tumlingesalmesang i efteråret.

TumlingeSalmesang er en hyggelig lørdag formiddag, hvor vi fylder kirken med musik, dans og latter. Vi synger/lytter til salmer, børnesange, rasler med rasleæg, leger med vores store faldskærm, hører fortællinger og danser sammen, og der er plads til både det stille og det vilde.

I TumligeSalmesang bruger vi sange og musik til at skabe fællesskab og oplevelser mennesker imellem. Stemningen er uformel og afslappet, der er fokus på genkendelighed og tryghed, og der er plads til alle.                                          

Vores mål er at styrke børnenes naturlige musikalitet og motorik på den enkeltes præmisser, mens barnet leger og får en fortrolighed til kendte salmer og kirkerummet.

Forløbet er tilpasset børn i alderen ca. 1-3 år, men større eller mindre søskende er naturligvis altid velkommen.

​Efter forløbet i kirken går vi over i Sognehuset til hygge og snak. Her er der mulighed for at børnene kan spise medbragte madpakker og de voksne kan snakke sammen over  en kop kaffe/te. Der er legetøj og tegneting til når børnene har spist færdig.

 

TumlingSalmesang