Mandag d. 1. november 2021, Kl. 15:00 til kl. 17:00

EFTERMIDDAGSHØJSKOLEN 2021/2022

Vi ser frem til en ny sæson i Eftermiddagshøjskolen i Skt. Nikolai Sogn. Der vil som sædvanligt være et foredrag hver måned fra september til april, altid på mandage fra kl. 15.00–17.00 i Sognehuset.

Foredragene er gratis. For kaffe og kage betales 25 kr.

Mandag d. 1. november: »Mellem lidelse og glæde« ved cand.theol. og mag. Birgitte Bech

I foredraget redegøres der for billedkunstneren Peter Brandes mange  store  kirkeudsmykninger i søgen efter hans nøglemotiver, der stadig udvikler sig - fra stærke billeder af sorg til billeder fyldt af glæde. Brandes er dybt fortrolig med kristne traditioner og skaber på denne baggrund sine personlige og vedkommende fortolkninger af tro og tvivl. Dette originale billedsprog kan give os nye perspektiver på en levende kristendom. Der trækkes også linjer til hustruen, kunstneren Maja Lisa Engelhardts motivverden.

Eftermiddagshøjskole
Birgitte Bech