Onsdag d. 15. januar 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:30

KREATIVE EFTERMIDDAGE I SOGNEHUSET

I begyndelsen af året, deltog vi i et landsdækkende projekt, hvor man kunne brodere en linje fra sin yndlingssalme på et firkantet stykke stof. Disse broderede firkanter blev syet sammen til tæpper, og udstillet i Viborg Domkirke. Det blev til ni broderier fra Skt. Nikolai sogn, produceret over tre hyggelige eftermiddage i Sognehuset, hvor der blev syet og ikke mindstsnakket. Tæpperne er nu sendt på landevejen til udstilling i kirker og sognehuse rundt om i landet.

Vi har besluttet at fortsætte med at sy, denne gang til en udstilling her på stedet. Alle kan være med! Hvis du kan stikke en nål med tråd op og ned i et stykke stof - så kan du være med.

Opgaven lyder: »Brodér en linje fra din yndlingssalme«. Der stilles alle materialer til rådighed, du skal bare komme og være kreativ.

Vi mødes på førstesalen i Sognehuset på flg. onsdage kl. 14.00-16.30: d. 15. januar • d. 5. februar • d. 26. februar

Al Bøwig Larsen
3b Sognehus - mødelokale, Kirkestræde 9, 4300 Holbæk, Danmark