×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 9. juni 2020, kl. 11:00

Babysalmesang begynder igen, men med nogle ændringer.

Frem til sommerferien vil BabySalmesang foregå med tilmelding. Datoerne findes i kalenderen på vores hjemmeside og på Facebooksiden "Skt. Nikolai kirke, Holbæk - Børnefamilier". 

På hvert hold er der plads til 6 babyer med mor/far. Programmet vil være tilpasset retningslinjerne, så vi sidder med 2 meters afstand, som det er påkrævet, når der skal synges. Alle skal medbringe et babytæppe/dyne til at lægge deres barn på, og alle får afleveret et rent tørklæde til eget brug, som samles ind og vaskes efter hver gang. 

Programmet vil vare ca. 30 minutter, hvorefter der er mulighed for at gå over i Sognehuset til hygge og snak. Der vil være en kop kaffe, men ikke frugt og småkager, som vi plejer. Man må dog meget gerne medbringe egen madpakke.

Både kirken og Sognehuset bliver rengjort mellem alle vores aktiviteter.

Tilmelding foregår til Al Larsen enten på sms til tlf. 61 63 83 58 eller på e-mail all@km.dk, efter først til mølle-princippet og som nævnt kun med 6 pladser på hvert hold. Når holdet er fuldt, skrives det på hjemmesiden og på Facebook. 

Vi har naturligvis ikke prøvet denne model før, og ved ikke hvor stor tilslutningen bliver. Derfor kan man kun tilmelde sig til et hold om ugen, så der er mulighed for alle interesserede at komme ud af huset igen! Forløbet bliver løbende evalueret og finjusteret, alt efter efterspørgsel og deltagernes input.

Har du spørgsmål, så send gerne en mail på all@km.dk eller ring på 61 63 83 58.

BabySalmesang - husk tilmelding!
Medvirkende
Al Bøwig Larsen
Sted Kirkestræde, 4300 Holbæk
Pris
Gratis