Tirsdag d. 9. juni 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Kom og vær med til at præge kirkelivet i Skt. Nikolai Sogn! Hvis du er nysgerrig på, hvad menighedsrådet laver, hvilke aktiviteter de arrangerer og hvordan du kan stille op til menighedsrådsvalget, skal du møde op til vores offentlige orienteringsmøder. På mødet vil det nuværende menighedsråd fortælle om, hvad de har lavet i de forløbne fire år. Derudover vil du høre om menighedsrådets kommende opgaver, hvor mange kandidater, der skal vælges til menighedsrådet, datoer og regler for valgforsamlingen, hvor det nye menighedsråd skal vælges.

Mennesker er unikke og meget forskellige. Menighedsrådet skal repræsentere interesserne af alle i sognet, og skal derfor være mangfoldig og bestå af forskellige typer personer med forskellig baggrund og forskellige interesser. Alle kan bidrage, så kom og hør mere. Der vil naturligvis være mulighed for at snakke med nuværende menighedsrådsmedlemmer om deres oplevelser af at være en del af dette vigtige lokale råd.

Menighedsrådet
Sted Kirkestræde 9, 4300 Holbæk