Søndag d. 12. januar 2020, kl. 19:00

FÆLLESKIRKELIG BØN I UGE 2

Hvert år samles kristne over hele verden i bøn arrangeret af Evangelisk Alliance. I år beder vi sammen 5. – 12. januar – også i Holbæk, hvor Folkekirken, Frelsens Hær, Indre Mission, Baptistkirken, Holbæk Frikirke og Den Katolske Kirke mødes på skift hos hinanden i ugens løb.

Bedeugen 2020 har som tema, at vi som kristne er på vej hjem. Vi længes mod den dag, hvor Gud vil genoprette og skabe en ny jord, hvor vi skal forenes med Gud og hinanden. Fællesskabet i bøn kirkerne imellem er til inspiration og opmuntring og minder os om, at Kirken i verden er ét i Jesus Kristus.

Vi inviterer til bøn på flg. datoer:

• Mandag d. 6. januar kl. 10.00: »Bøn og brunch« hos Frelsens Hær, Jernbaneplads 2 i samarbejde med Indre Mission.

• Onsdag d. 8. januar kl. 18.00: Fællesspisning i Kløvermarkskirken og bøn kl. 19.00 i samarbejde med Den Katolske Kirke.

• Torsdag d. 9. januar kl. 19.00: Kaffe og bøn i Holbæk Frikirke, Kikhøjparken i samarbejde med Tveje Merløse kirke.

• Søndag d. 12. januar kl. 19.00: Fællesbøn i Skt. Nikolai kirke og med efterfølgende kaffe i Skt. Nikolai Sognehus.

Alle er velkomne til at være med.

Michael Rosendal
1 Kirken, Kirkestræde, 4300 Holbæk, Danmark