Fredag d. 4. maj 2018, Kl. 20:00 til kl. 21:00

Traditionen tro mødes vi igen i år for at markere Danmarks befrielse den 4. maj 1945. Vi
fejrer freden og takker dem, som satte livet ind i krigen og takker alle, som har sikret os fred og frihed siden. Vi bliver ved med at markere denne dag kirkeligt som traditionen byder med næsten samme form og indhold, fordi dagen har betydning for os.
Vores arrangement til minde om de faldne søfolk og frihedskæmpere viser, at der i dag er al mulig grund til at huske os selv og hinanden på4. maj 1945 - de dage, da vi igen blev frie efter 5 års besættelse.
Også i år efter gudstjenesten vil Holbæks borgmester Christina Krzrosiak Hansen byde
på en kop kaffe. Vi går sammen i fakkeltog til den gamle byrådssal ledsaget af Holbæk Garden.
Alle er velkomne til arrangementet!

Michael Rosendal
Kirkestræde 2A, 4300 Holbæk, Danmark